Ioga facial

Ioga Facial

Amb el ritme frenètic que portem avui en dia, la societat en la que vivim a on la qual està sobrevalorat el temps, a on tot avança molt més ràpid del que hi ha temps a assimilar, a on els pares / mares treballen i alhora cuiden als seus fills, entre moltes altres situacions… és molt importat cuidar-se per sentir-se un bé amb un mateix i amb la resta. Si un està bé amb si mateix, estarà bé amb els altres.

Igual que treballem el cos, també s’ha de treballar la ment i el rostre.

La cara és formada per més de 60 músculs que es poden tonificar. No cal tenir cap edat, ni cal tenir experiència prèvia, sempre és el moment ‘per començar a mimar-te i cuidar-te.

Es tracta del ioga facial.

 

¿QUE ES EL YOGA?

El ioga facial és una sèrie d’exercicis facials amb el qual, aïlles i tonifiques els músculs de la cara amb l’objectiu d’estimular la circulació, millorar el drenatge limfàtic i alliberar la tensió acumulada.

Moltes persones han introduït en el seu dia a dia, una rutina de ioga facial, ja que són molts els beneficis que pots obtenir amb aquesta pràctica de ioga. No solament en l’àmbit físic i mental, sinó en l’àmbit facial, sobretot quan es tracta de disminuir els signes d’envelliment de la pell.

Els japonesos utilitzen menys músculs facials que els americans quan parlen, La majoria dels japonesos no tenen arrugues al front perquè no mouen les celles tant com els americans quant parlant. D’altra banda, Els japonesos es queixen sobre estirar més la pell perquè no fan servir els músculs facials tant com els americans. Independentment dels vostres antecedents, Ioga Facial pot tenir un efecte positiu perquè és una barreja de posicions lògiques corporals i facials que milloren la teva aparença i la sensació de benestar. Se centra en moviments i expressions facials, i t’ensenya a fer servir els músculs de la cara de formes que mai no has pensat possible. El resultat final és una pell més jove, radiant i brillant.

No cal gastar molts diners, ni tampoc et portarà molt de temps, el que si és important, és establir una rutina diària d’uns 30 minuts aproximadament… com tot, com més constant siguis millor. El ioga facial és una manera de donar-t’hi temps per a tu i estimar-te més a tu mateix@.

És per això que s’ha tornat tan popular en els últims temps, ja que els beneficis són innumerables.

 

BENEFICIS

La tècnica de ioga facial, dona peu a una relaxació mental i corporal, desbloquejant les tensions del crani facial que s’acumulen, les quals endureixen les faccions i donen una rigidesa facial.

El ioga facial és una mesura preventiva, és a dir quan avanç comencis a practicar-ho, més probable és que comencin més tard els signes d’envelliment i tensió a la cara.

No solament és per mantenir un rostre més jove, sinó que també, serveix per millorar l’aspecte facial després d’una temporada d’estrès, nervis o altres.

Recorda que la cara mostra les nostres emocions i els estats d’ànim, ja sigui estrès, cansament enfado, felicitat… amb el ioga facial ajudes a millorar l’aspecte facial.

 

OBJECTIUS

Beneficis esperats del Mètode de Ioga Facial:

• Activa i tonifica els músculs facials

• Pell més jove, clara i més radiant

• Augmenta la sang i el flux d’oxigen en el teu cos

• Els resultats finals posaran al descobert una resplendor juvenil i una fermesa a la teva pell que potser no hauràs vist en anys.

Els beneficis dels diferents exercicis per cada zona són:

• Ulls (ferma, tonifica i suavitza les arrugues)

• Boca (apuja el contorn dels llavis i ferma les galtes i coll)

• Llavis (estimula els muscles del voltant i els deixa més ferms, farcits i llisos)

• Coll i mandíbula (enfortir i reforçar els muscles del coll i prevenir o evitar el coll flàccid o caigut)

• Galtes (porta fermesa i forma).

A continuació us mostrem alguns exercicis del Ioga facial

 

Aquests són alguns exercicis del ioga facial que junt amb algunes rutines més, podeu arribara a aconseguir els beneficis esmentats.


Per a qualsevol dubte podeu contactar amb el study de Ioga que tenim en les instal·lacions del Gimnàs Aqua a Vilanova i la Geltrú.

 

Us anirem mostrant més cosetes al llarg del blog.

Namastè

4.6/5 - (15 votos)