El Pilates Original que millora la teva esquena · Pilates Aqua Vilanova i la Geltrú

EL PILATES ORIGINAL que millora la teva esquena a Vilanova i la Geltrú

En classes individuals Pilates o en grups reduïts Pilates Reformer Vilanova i la Geltrú fins a 4 persones, sobre les màquines reformer originals Gratz de Nova York. Els nostres tècnics certificats en el mètode original Romana’s Pilates t’ajudaran de forma segura a enfortir la teva esquena.

Si tens dolències d’esquena, ciatica, lumbàlgia, tensió cervical, manca de flexibilitat o desequilibris posturals vine i prova una classe gratis omplint el qüestionari en línia.

Vull inscriure'm a un grup de Pilates

NOM*: COGNOMS*: EMAIL*: TELÈFON MÒBIL*:

TENS ALGÚN MAL D'ESQUENA?*

HAS PRACTICAT PILATES AMB ANTERIORITAT?*: No

AMB MÀQUINES?* No

VULL INSCRIURE'M A UN GRUP DE PILATES (Inici 3 Setembre)

QUIN DIA T'ANIRIA BÉ?*

EN QUIN HORARI T'AGRADARIA VENIR?*

Accepto les condicions legals i politica de privacitat*

*Camps obligatoris.

De conformitat amb lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè resta informat i cedeix el seu consentiment exprés e inequívoc a la incorporació de les seves dades als fitxers de dades personals titularitat de Gimnàs Sama, S.L. (C/ Solicrup, 10 – 08800 Vilanova i la Geltrú). Les seves dades no seran cedides ni utilitzades per tercers. Vostè concedeix expressament el tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre-li informació comercial i promocional que considerem del seu interès per correu electrònic o per telèfon. Vostè podrà dirigir-se en qualsevol moment a Gimnàs Sama, S.L. per exercitar els seus drets d’accés, rectificació cancel·lació u oposició, mitjançant notificació escrita indicant les seves dades (nom, adreça, telèfon i DNI) i signada a l’adreça de la nostra companyia.

Lectura Recomenada

11889_1_ElautenticoMetodoPilates