aqua_pilates

 

CLASSES INDIVIDUALS PILATES

COMENÇA LES SESSIONS INDIVIDUALS

Noves classes d’Authentic® Pilates Reformer!!

La pràctica individual de l’Authentic mètode Pilates et permet aconseguir els màxims beneficis i resultats. El treball es fa utilitzant tots els aparells i permet adaptar-se a les condicions i forma física particulars de la persona, sobretot si aquesta pateix dolències. És l’essència del mètode. Tenir un professor treballant exclusivament per a tu t’ajudarà a controlar amb més efectivitat els sis principis bàsics fonamentals: concentració, control, centre, fluïdesa dels moviments, respiració i precisió. Si el teu objectiu és aconseguir uns resultats immediats, les sessions individuals són el que necessites.

“Pilates és una disciplina. Es necessita més d’una o dues sessions per entendre-la, però un cop ho has aconseguit, és una tècnica que pots practicar durant la resta de la teva vida.”

Fes la teva reserva ara omplint el formulari, les places són limitades!

pilates-aqua-vilanova

Pots sol·licitar l'inscripció online omplint aquest formulari:

NOM*: COGNOMS*:

Per què t'agradaria fer pilates?*:

ETS SOCI Aqua*: No

DATA DE NAIXEMENT*: 

E-mail*: TELÈFON MÒBIL*: Has practicat pilates abans?*: No

Amb màquines?*: No

En quin horari t'agradaria venir?*:

Quin dia?*:

Quan t'aniria bé començar?*:

Voldries provar una classe abans de decidir-te?*: No

Si vols fer aquesta classe de prova, per quan t'agradaria programar-la?*:

Accepto les condicions legals

*Camps obligatoris.

De conformitat amb lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè resta informat i cedeix el seu consentiment exprés e inequívoc a la incorporació de les seves dades als fitxers de dades personals titularitat de Gimnàs Sama, S.L. (C/ Solicrup, 10 – 08800 Vilanova i la Geltrú). Les seves dades no seran cedides ni utilitzades per tercers. Vostè concedeix expressament el tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre-li informació comercial i promocional que considerem del seu interès per correu electrònic o per telèfon. Vostè podrà dirigir-se en qualsevol moment a Gimnàs Sama, S.L. per exercitar els seus drets d’accés, rectificació cancel·lació u oposició, mitjançant notificació escrita indicant les seves dades (nom, adreça, telèfon i DNI) i signada a l’adreça de la nostra companyia.
caCatalan
caCatalan