[layerslider id=”160″]

ELS ÈXITS COMPARTITS SÓN MÉS ÈXITS

T’obsequiem amb fins a 3 vals de 20€ de descompte que enviarem als teus amics.  Per cada amic recomanat que s’inscrigui et descomptarem 20€ de la teva propera quota mensual fins a un màxim de 60€.

Pots implementar aquest formulari fins a un màxim de tres vegades.

Promoció Vàlida fins el 30 de novembre.

Nosaltres ens encarreguem de convidar-los de la teva part, només necessitem ens facis arribar aquest formulari.

Nom i Cognoms Soci*:

Email*:

RECOMANO AMB UN VAL DE 20€:

Nom i Cognoms*: Telèfon mòbil*: Email*:

Accepto les condicions legals

*Camps obligatoris.

 

 

 

Aquesta promoció no és vàlida per inscripcions en quotes familiars ja existents. Ni en antics socis donats de baixa en els últims dos mesos.
De conformitat amb lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè resta informat i cedeix el seu consentiment exprés e inequívoc a la incorporació de les seves dades als fitxers de dades personals titularitat de Gimnàs Sama, S.L. (C/ Solicrup, 10 – 08800 Vilanova i la Geltrú). Les seves dades no seran cedides ni utilitzades per tercers. Vostè concedeix expressament el tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre-li informació comercial i promocional que considerem del seu interès per correu electrònic o per telèfon. Vostè podrà dirigir-se en qualsevol moment a Gimnàs Sama, S.L. per exercitar els seus drets d’accés, rectificació cancel·lació u oposició, mitjançant notificació escrita indicant les seves dades (nom, adreça, telèfon i DNI) i signada a l’adreça de la nostra companyia.
caCatalan
caCatalan