Una esquena sana i flexible per fer el que més t’agradi.

A través del Mètode Authentic® Pilates Reformer Aqua reduïm de forma segura i duradera el teu mal d’esquena.

Inscripcions Obertes. 

En grups reduïts i sobre les originals màquines de pilates reformer Gratz, procedents de l’autèntica fàbrica de Nova York, els nostres tècnics certificats en el mètode pilates t’ajudaran de forma segura a enfortir la teva esquena.

Trobaràs grups de dilluns a dijous en horari ininterromput de 9 a 20 hores i divendres de 9 a 14 hores. Preus: 59€ mes socis aqua i 69€/mes per no socis.

Si estàs interessat en reservar la teva plaça, rebre més informació o sol·licitar una sessió sessió de prova gratuïta emplena aquest formulari o truca al 656 978 259 (horari d’atenció telefònica de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 17 a 21h.). Places limitades.

Sol·licita informació de Pilates

NOM*: COGNOMS*:

Per què t'agradaria fer pilates?*:

ETS SOCI Aqua*: No

DATA DE NAIXEMENT*: 

E-mail*: TELÈFON MÒBIL*: Has practicat pilates abans?*: No

Amb màquines?*: No

En quin horari t'agradaria venir?*:

Quin dia?*:

Quan t'aniria bé començar?*:

Voldries provar una classe abans de decidir-te?*: No

Si vols fer aquesta classe de prova, per quan t'agradaria programar-la?*:

Accepto les condicions legals

*Camps obligatoris.

De conformitat amb lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè resta informat i cedeix el seu consentiment exprés e inequívoc a la incorporació de les seves dades als fitxers de dades personals titularitat de Gimnàs Sama, S.L. (C/ Solicrup, 10 – 08800 Vilanova i la Geltrú). Les seves dades no seran cedides ni utilitzades per tercers. Vostè concedeix expressament el tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre-li informació comercial i promocional que considerem del seu interès per correu electrònic o per telèfon. Vostè podrà dirigir-se en qualsevol moment a Gimnàs Sama, S.L. per exercitar els seus drets d’accés, rectificació cancel·lació u oposició, mitjançant notificació escrita indicant les seves dades (nom, adreça, telèfon i DNI) i signada a l’adreça de la nostra companyia.

Lectura Recomenada

11889_1_ElautenticoMetodoPilates

caCatalan
caCatalan