cabe-tarifes-padel-aqua-vilanova-set15

DESCOBREIX ELS TORNEJOS I ACTIVITATS

Si estàs interessat a participar en algun dels nostres tornejos i/o activitats emplena les dades per realitzar la teva reserva. Ens posarem en contacte amb tu per a la seva confirmació.

Si no disposes de material, pots indicar-ho en l’apartat comentaris, ja que a Aqua te’l facilitarem!

Activitat en la que desitjo participar*:

NOM*: COGNOMS*: DATA DE NAIXEMENT*:  E-mail*: TELÈFON MÒBIL*:

En totes les nostres activitats pots participar també sòl. Nosaltres ens encarreguem de trobar-te una parella de joc si fos necessari

Participo jo sòl *: No

Participo amb un company/a:

NOM COMPANY/A: COGNOMS COMPANY/A: Comentaris:

Accepto les condicions legals

*Camps obligatoris.

De conformitat amb lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè resta informat i cedeix el seu consentiment exprés e inequívoc a la incorporació de les seves dades als fitxers de dades personals titularitat de Gimnàs Sama, S.L. (C/ Solicrup, 10 – 08800 Vilanova i la Geltrú). Les seves dades no seran cedides ni utilitzades per tercers. Vostè concedeix expressament el tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre-li informació comercial i promocional que considerem del seu interès per correu electrònic o per telèfon. Vostè podrà dirigir-se en qualsevol moment a Gimnàs Sama, S.L. per exercitar els seus drets d’accés, rectificació cancel·lació u oposició, mitjançant notificació escrita indicant les seves dades (nom, adreça, telèfon i DNI) i signada a l’adreça de la nostra companyia.