classes-partit-padel-aqua-vilanova-geltru

CLASSES PARTIT PÀDEL

Millorem la teva estratègia i la teva col·locació en pista. Una classe pràctica on aprendràs a moure’t per la pista i a jugar amb una estratègia juntament amb la teva parella de joc.

ESCALA DE NIVELLS A PADEL AQUA VILANOVA

Defineix el teu nivell de pàdel segons aquestes pautes de pádel:

Nivell de pàdel Acabo d’iniciar-me al pádel

Nivell 2 de pàdel Cop de dreta: Falta control velocitat de bola lenta. Cop de revés: Evita aquest cop, gest incomplet. Servei/Resto: Habitualment fa dobles faltes, velocitat bola lenta, resta amb dificultats, torna serveis lents. Volea: Evita pujar a la xarxa. Rebot: Torna pocs rebots. Cops especials: Fa globus intencionats pern amb poc control. Estil de joc: Pot pilotejar amb una velocitat de bola lenta, dèbil cobertura del seu espai en la pista, es manté en la posició inicial de joc de pàdel

Nivell 3 de pàdel Cop de dreta: Bon control direccional, desenvolupa gamma de cops (tallat, pla, liftat). Cop de revés: Torna alguns cops, dificultat de devolució en boles fortes o altes, dificultat en la defensa de revés. Servei/Resto: Comença a servir amb control i una mica de potència. Resta amb bola velocitat moderada. Volea: Més agressiu en el joc a la xarxa. Rebot: Torna rebots amb boles lentes. Cops especials: Fa globus intencionats amb control, sabates i cops d’aproximació. Estil de joc: Consistent amb velocitat de bola mitjana, puja a la xarxa si cal però és dèbil a l’execució.

Nivell 4 de pàdel Cop de dreta: Fiable, cop amb força control. Cop de revés: Encamina la bola sense dificultat amb varietat de cops. Servei/Resto: Col•oca primers i segons, amb potència i col·locació freqüent amb el primer. Fiable amb la resta. Volea: Profunditat i control a la volea de dreta però amb poca profunditat i agressivitat a la de revés. Rebot: Torna rebots amb boles lentes. Cops especials: Fa globus intencionats amb control, sabates i cops d’aproximació. Estil de joc: Consistent amb velocitat de bola mitjana-alta.

Nivell 5 de pàdel Cop de dreta: Molt fiable, amb velocitat i control. Ofensiu en la majoria de cops. Cop de revés: Encamina la bola sense dificultat amb varietat de cops. Control de direcció i profunditat. Servei/Resto: Servei amb col·locació poques dobles faltes. Segons amb bona profunditat i control. Resta agressivitat i amb control. Volea: Errors només quan colpeja amb potència. Rebot: Torna rebots amb boles amb velocitat mitjana. Bona baixada de paret de dreta. Cops especials: Consistència en cops en volees i cops alts. Remats definitius. Treu la bola per 4 a vegades. A ve-gades aconsegueix deixades de volea. Estil de joc: Cops amb potència, bona cobertura de pista, joc agressiu a la xarxa, bona anticipació.

Nivell 6 de pàdel Cop de dreta: Fort amb control, profunditat i variats. Fa servir la dreta per pujades a la xarxa. Globus profunds. Cop de revés: Revés amb cops agressius, consistència, control en la direcció i profunditat en la majoria de cops. Servei/Resta: Servei efectiu. Busca el punt dèbil del rival i guanya la xarxa de forma ràpida. Resta amb control serveis difícils. Volea: Juga volees difícils amb profunditat buscant el punt feble del rival. Rebot: Bona defensa en cops fort. Fa punts guanyadors amb rebots forts de paret. Baixades de paret bones tant de dreta com de revés. Cops especials: Bons cops defensius i ofensius, amb força. Cops per alt en qualsevol posició de la pista amb control. Cops guanyadors amb smash fot. Treu la bola per 3 vegades. Estil de joc: Sòlid treball en equip, llegeix el partit i troba el punt feble del rival, menys consistent mental i física-ment que el jugador de nivell 7.

Nivell 7 de pàdel Aquest jugadors no necessiten categories. Apareixen en rànquings de campionats tant regionals com nacionals.

Si tens dubtes entre dos nivells intenta assignar sempre el nivell

Formulari d'Informació Classes Partit
Inscriu-te a les Classes Partit omplint aquest formulari:

NOM*: COGNOMS*: DATA DE NAIXEMENT*:  ETS SOCI Aqua*: No

LOCALITAT*:

E-mail*: TELÈFON MÒBIL*: Quin és el teu nivell? A quina hora t'agradaria jugar, matí, migdia, tarda o nit? *

Accepto les condicions legals

*Camps obligatoris.

De conformitat amb lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè resta informat i cedeix el seu consentiment exprés e inequívoc a la incorporació de les seves dades als fitxers de dades personals titularitat de Gimnàs Sama, S.L. (C/ Solicrup, 10 – 08800 Vilanova i la Geltrú). Les seves dades no seran cedides ni utilitzades per tercers. Vostè concedeix expressament el tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre-li informació comercial i promocional que considerem del seu interès per correu electrònic o per telèfon. Vostè podrà dirigir-se en qualsevol moment a Gimnàs Sama, S.L. per exercitar els seus drets d’accés, rectificació cancel·lació u oposició, mitjançant notificació escrita indicant les seves dades (nom, adreça, telèfon i DNI) i signada a l’adreça de la nostra companyia.

Centre de preferències de privadesa

    Necessary

    Advertising

    Analytics

    Other