MÉS QUE UN CLUB DE PÀDEL

El primer club de pàdel indoor de Vilanova i la Geltrú.

Al setembre de 2013 vàrem inaugurar la primera pista de pàdel indoor de tota la comarca. Al juliol de 2014 la primera pista de pàdel individual amb mesures oficial del Garraf, Baix i Alt Penedès. I a l’octubre de 2015 vam inaugurar la primera pista de pàdel panoràmica de Vilanova i la Geltrú.

A aqua trobaràs un servei de pàdel amb 5 pistes de pàdel indoor, amb la millor gespa i amb una il·luminació insuperable. 12 focus amb l’última tecnologia d’inducció repartits simètricament per la pista ens donen 538 lux d’il·luminació uniforme sense enlluernaments.

Fidels a la nostra filosofia de pay & play, pagues només quan jugues, sense quotes mensuals, matricules ni cap altre condicionament. Som un club inclusiu, obert, on tothom pot jugar amb les mateixes condicions de reserves. Pots reservar la teva pista per telèfon, online o directament a la APP pàdel indoor aqua per ios o android fins 7 dies abans.Tenim un preu únic sense franges cares o barates. On pots reservar des d’1 hora fins a tot el temps que desitgis començant a l’hora que et vagi bé.

A més les teves reserves inclouen, abans o després de la teva hora de partit, una sessió en la nostra zona d’aigües, piscina, sauna, bany de vapor, jacuzzis, etc… Tot un luxe. Juga i relaxa’t. Dins d’una instal·lació com Aqua on t’oferim més que un club de pàdel.

Pàdel indoor AQUA és una aposta de qualitat i innovació que permet jugar tot l’any en qualsevol moment.

padel-aqua-vilanova-indoor-ribes-cubelles-vilafanca-5

padel-indoor-info-web-2

Centre de preferències de privadesa

    Necessary

    Advertising

    Analytics

    Other