aqua_banner_ONES_CAT

Ones Acústiques

La última tecnologia per una pell llisa sense cel·lulitis

Nova teràpia que millora l’elasticitat de la pell, elimina la pell de taronja i la cel:lulitis de grau I, II i III d’abdomen, cuixes, braços, genolls, glutis…. Les ones de xoc són uns impulsos acustics generats pneumàticament, mitjançant una ona accionada per aire comprimit.

El tractament s’aplica amb l’ajut d’un aparell que transforma l’energia cinètica en mecànica. Treballant dins la capa hipodèrmica aconseguint una millor circulació i reabsorció de la cel·lulitis. És un tractament indolor i no invasiu.

tratamiento celulitis vilanova

Descarrega’t el flyer AQUÍ 

Si necessites més informació i/o vols una sessió de prova, pots trobar-nos al telèfon 93 814 09 56 o al mòbil 647 644 938, també whatsapp.

O directament omplint aquesta sol·licitud d’informació.

NOM*: COGNOMS*: DATA DE NAIXEMENT*:  ETS SOCI Aqua*: No

LOCALITAT*: E-mail*: TELÈFON MÒBIL*:

Indican's la zona que t'agradaria tractar*:

Accepto les condicions legals

*Camps obligatoris.

De conformitat amb lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè resta informat i cedeix el seu consentiment exprés e inequívoc a la incorporació de les seves dades als fitxers de dades personals titularitat de Gimnàs Sama, S.L. (C/ Solicrup, 10 – 08800 Vilanova i la Geltrú). Les seves dades no seran cedides ni utilitzades per tercers. Vostè concedeix expressament el tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre-li informació comercial i promocional que considerem del seu interès per correu electrònic o per telèfon. Vostè podrà dirigir-se en qualsevol moment a Gimnàs Sama, S.L. per exercitar els seus drets d’accés, rectificació cancel·lació u oposició, mitjançant notificació escrita indicant les seves dades (nom, adreça, telèfon i DNI) i signada a l’adreça de la nostra companyia.
aqua_banner_horariReserves