Aprofita Setembre per començar a posar-te en forma!

Celebrem amb tu l’inici de la nova temporada amb la promoció “Matricula Gratis” del fins al 22 de Setembre. Reserva la teva plaça omplint aquest formulari*

*Places limitades.

NOM*:   COGNOMS*:   DATA DE NAIXEMENT*:  TELÈFON*: E-mail*: Quin horari t'aniria bé?*: Quan t'aniria bé començar?*: Quin és el teu repte?*:

Acceptar les condicions legals

*Camps obligatoris.

 

De conformitat amb l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè queda informat i presta el seu consentiment exprés i inequívoc a la incorporació de les seves dades en els fitxers de dades personals titularitat de Gimnas Sama, S.L. (C/ Solicrup, 10 – 08800 Vilanova i la Geltrú). Les seves dades no seran cedides ni usades per tercers. Vostè consent expressament el tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre-li informació comercial i promocional que considerem del seu interès per correu electrònic o per telèfon. Vostè podrà dirigir-se a qualsevol moment a Gimnas Sama, S.L. per exercitar els seus drets d’accés, rectificació cancel·lació o oposició, mitjançant notificació escrita indicant les seves dades (nom, adreça, telèfon i DNI) i signat a l’adreça de la nostra companyia.