Làser Lipolític

Làser lipolític és el nou tractament d’estètica per eliminar el greix corporal localitzat. Utilitza làsers de díode en lloc de cirurgia. És l’anomenada liposucció sense cirurgia. Sense incisions ni punxades de cap tipus, no requereix postoperatori, és totalment indolor i està lliure d’efectes secundaris.

El funcionament es basa en el procés de lipòlisis o activació la lipasa, l’enzim del nostre organisme encarregat de la degradació dels greixos. Mitjançant l’actuació dels làsers de baixa freqüència sobre el teixit adipós, trenquem els lípids triglicèrids transforma’n-los en glicerol. Una vegada transformat el greix en glicerol s’elimina de forma natural per l’organisme.

Les nostres experiències confirmenn reduccions amb una única sessió de 25 minuts de fins a 3 cm a l’abdomen i de 2 a 5 cm en altres zones. Podem aplicar aquesta tècnica amb resultats visibles sobre abdomen o panxa, cuixes, cartutxeres, flancs o costats, mixelins, cames, braços i papada.

adelgazar en vilanova

 

Descarrega’t el flyer AQUÍ

Si necessites més informació i/o vols una sessió de prova, pots trobar-nos al telèfon 93 814 09 56 o al mòbil 647 644 938, també whatsapp.

O directament omplint aquesta sol·licitud d’informació:

SOL·LICITA LA TEVA SESSIÓ DE PROVA GRATIS

NOM*: COGNOMS*:

DATA DE NAIXEMENT*:

TELÈFON MÒBIL*: E-mail*:

Zona que t'interessa tractar*:

Tens nivells elevats de colesterol, diabetis o descompensació hormonal?*: No

Si vols fer una sessió de prova, per quan t'agradaria programar-la?*:

Accepto les condicions legals

*Camps obligatoris.

De conformitat amb lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè resta informat i cedeix el seu consentiment exprés e inequívoc a la incorporació de les seves dades als fitxers de dades personals titularitat de Gimnàs Sama, S.L. (C/ Solicrup, 10 – 08800 Vilanova i la Geltrú). Les seves dades no seran cedides ni utilitzades per tercers. Vostè concedeix expressament el tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre-li informació comercial i promocional que considerem del seu interès per correu electrònic o per telèfon. Vostè podrà dirigir-se en qualsevol moment a Gimnàs Sama, S.L. per exercitar els seus drets d’accés, rectificació cancel·lació u oposició, mitjançant notificació escrita indicant les seves dades (nom, adreça, telèfon i DNI) i signada a l’adreça de la nostra companyia.

adelgazar tratarmiento vilanova