Comparteix l’experiència AQUA amb amics

Portes uns dies amb nosaltres i potser et pugui venir de gust venir amb un amic!. A Aqua t’oferim la possibilitat de regalar un passe* de recomanació de 10 dies perquè puguis venir amb fins a tres amig@s i compartir els teus entrenaments.

*Entrada acompanyant 10 dies consecutius amb accés exclusivament amb companyia del soci que recomana. Vàlid durant els primers 15 dies des de la data d’inscripció. Places limitades.

Nosaltres ens encarreguem de convidar-los de la teva part només necessitem ens facis arribar aquest formulari.

Nom i Cognoms Soci*:

Email*:

RECOMANO AMB UN VAL DE 20€:

Nom i Cognoms*: Telèfon mòbil*: Email*:

Accepto les condicions legals

*Camps obligatoris.

De conformitat amb lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè resta informat i cedeix el seu consentiment exprés e inequívoc a la incorporació de les seves dades als fitxers de dades personals titularitat de Gimnàs Sama, S.L. (C/ Solicrup, 10 – 08800 Vilanova i la Geltrú). Les seves dades no seran cedides ni utilitzades per tercers. Vostè concedeix expressament el tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre-li informació comercial i promocional que considerem del seu interès per correu electrònic o per telèfon. Vostè podrà dirigir-se en qualsevol moment a Gimnàs Sama, S.L. per exercitar els seus drets d’accés, rectificació cancel·lació u oposició, mitjançant notificació escrita indicant les seves dades (nom, adreça, telèfon i DNI) i signada a l’adreça de la nostra companyia.
caCatalan
caCatalan