donde

BENVINGUT AL TEU CENTRE FITNESS & SPA

Benvingut a un centre pioner a la comarca. Més de 17 anys d’experiència en el sector ens avalen per ser un referent en el món de l’oci i salut esportius. El nostre origen es remunta a l’any 1994 amb el Gimnàs Samà de Vilanova, va ser l’any 2005 quan un somni es va fer realitat i Aqua va obrir les seves portes.

Aqua és un centre en constant canvi amb un tret diferencial molt destacat, l’excel·lència en la comoditat de les persones que fan ús i gaudeixen de la instal·lació.

Aquí trobaràs un seguit de detalls que es cuiden cada dia a Aqua per fer més còmodes els moments que passes amb nosaltres.

Zona Wi-Fi gratuïta il·limitada a la k-fe i a la terrassa

Vine amb el portàtil, mòbl, Ipad… Aquest servei està disponible des de que obre el gimnàs fins que tanca, és il·limitat per tant, completament gratuït i arriba tan a la zona de taules com a la nova terrassa. Un luxe al teu abast!

PREMSA DIÀRIA

T’oferim la millor i més variada oferta de premsa diària per que gaudeixis d’un espai de lectura, tranquil·litat i desconnexió sempre amb el millor cafè. La Vanguardia, El Periódico, País, Expansión, El Economista, Sport, Mundo Deportivo i Diari de Vilanova.

GEL I XAMPÚS GRATIS

S’han acabat els maldecaps alhora de fer la bossa!

A cada dutxa trobaràs gel neutre i xampú neutre d’avena en dispensadors individuals que mai s’acaben perquè no et calgui portar el teu de casa.

Els ESPAIS RELAX

Comoditat mentre esperes i converses.

Un cop has acabat de fer exercici, t’has dutxat i canviat de roba… no hi ha millor sensació que seure en un dels sofàs ubicats al vestuari, descansar, conversar… quin relax!!

Les esperes es fan més fàcils així!

Els ASSECADORS

Sortiràs com si haguessis anat a la perruqueria!

A cada tocador hi tenim un parell d’assecadors professionals amb aire fred i calent perquè puguis arreglar-te el cabell sense necessitat d’anar carregada tot el dia.

SAUNES SECA I HUMIDA

SAUNA SECA Cromo-teràpia, l’interior de la sauna va canviant de color per intensificar el moment de relax. Aquesta sauna està a 35º i té un 20% d’humitat.

SAUNA HUMIDA Aquesta sauna està a 25º i té un 75% d’humitat.

Els DISPENSADORS DE PAPER

La higiene és senyal de benestar.

Trobaràs dispensadors de paper a diferents punts de la sala de fitness i de la zona de rpm. Utilitza’ls tant com vulguis. Per a nosaltres també és molt important cuidar la neteja i la higiene, tant personal com de les instal·lacions.

Les TAQUILLES AMB CADENAT

Seguretat i privacitat per a les teves coses.

A cada vestuari trobaràs taquilles amb mirall individual on podràs deixar la bossa. Cadascú utilitza el seu propi cadenat per tancar-la i al sortir l’ha de deixar buida.

A l’entrada trobaràs taquilles amb clau per deixar el moneder o coses petites de valor. I al primer pis hi ha les taquilles de lloguer, per només 9€ al mes o 78€ anuals pots tenir el teu propi armariet a Aqua i anar menys carregat al gimnàs.

FACILITATS A LA ZONA TERMAL

Màxima seguretat i comoditat en la zona d’aigües.

L’accés a la zona termal és directe des de cada vestuari per unes escales interiors. Així, evitem passar en xancletes pel mig de la instal·lació.

Pots consultar el termòmetre de la piscina per saber en tot moment la temperatura de l’aigua. A la paret hi ha un telèfon per trucar a recepció en el cas que necessitis qualsevol cosa o per comunicar en cas d’urgència.

Centre de preferències de privadesa

    Necessary

    Advertising

    Analytics

    Other