REDUCTORS 

PRESSOTERÀPIA

Drenatge limfàtic i circulatori aplicat amb tecnologia, es tracta d’una espècie de pantalons pneumàtics que mitjançant una pressió d’aire fan un agradable i relaxant drenatge des de els peus fins al pit. Ajuda a eliminar retenció de líquids i a expulsar els greixos mobilitzats en tractaments reductors.

30 min. / 15€

10 sessions de 30 min. / 135€ |BONUS|

ULTRA-CAVITACIÓ

Aplicació d’ultrasons en una freqüència determinada. Tractament realitzat amb Cavitació Ultrasònica Dual. Per zones de greix o cel·lulitis localitzat, glutis, cartutxeres, panxa, cuixes, genolls… Els ultrasons a alta freqüència trenquen les cèl·lules de greix. Amb pressoteràpia s’afavoreix la seva eliminació.

50 min. / 45€

5 sessions de 50 min. / 197€|BONUS|

REMODELADOR PER ONES ACÚSTIQUES

Nova teràpia que millora l’elasticitat de la pell, elimina la pell de taronja i la cel·lulitis de grau I, II, III d’abdomen, cuixes, braços, genolls, glutis… Les ones de xoc són uns impulsos acústics generats pneumàticament, mitjançant una ona accionada per aire comprimit. El tractament s’aplica amb l’ajut d’un aparell que transforma l’energia cinètica en mecànica. Treballant dins la capa hipodèrmica aconseguint una millor circulació i reabsorció de la cel·lulitis. És un tractament indolor i no invasiu.

55 min. / 65€  Ones + presso

5 sessions de 55 min. / 293€|BONUS|Ones + presso

ALGUES TÈRMIQUES REDUCTORES

Indicat per cel·lulitis tova, que va acompanyada de retenció de líquids. La pell és l’òrgan més gran del cos, expulsa cap a l’exterior les toxines i els desfets. Les algues tenen la capacitat d’absorbir aquestes toxines, i són diürètiques, per tant ajuden a reduir volum mantenint el to muscular gràcies a la quantitat de minerals que contenen. Després de fer un píling per afavorir el tractament, apliquem les algues tèrmiques sobre tot el cos en forma d’embolcall. Passat el temps necessari es retiren amb un massatge manual sota aigua calenta a la cabina de dutxa “vichy”.

50 min. / 65€

LASER LIPOLITIC

Remodelant corporal especial per greix localitzat, la seva funció és activar la lipasa que és l’enzim responsable d’eliminar el greix. La sessió inclou presoteràpia . Ideal en combinació amb ones acústiques o RF.

50 min. / 65€

5 sessions de 50 min. / 382€ |BONUS|

RADIOFREQÜÈNCIA MEDESTEC ®. Remodelant

Tractament Reductor Remodelant. Aplicant Tecnologia Mèdica Medestec, augmenta la temperatura interna per fricció molecular, reduint el greix localitzat i la cel·lulitis, al mateix temps que reafirma

60 min. / 55€

5 sessions de 60 min. / 245€ |BONUS|

15 sessions de 60 min. / 615€ |BONUS|

Plus Biològic (L Carnitina, Cafeïna i Fucus): 8€

MESOTERÀPIA – DERMAPEN – ELECTROPORACIÓ

Introducció dins la pell de substàncies biològiques naturals com: Àcid hialurònic, col·lagen zinc, magnesi, vitamines… Amb les tècniques d’electroporació o dermapen amb finalitat antiaging.

Segons vial / Preu a consultar

HIFU · High Intensity Focus Ultrasons

Ultrasons focalitzats d’alta intensitat. Tractament que utilitza la tecnologia amb efecte tensor pels tractaments facials i corporals. Eleva celles i pòmuls, allisa les línies d’expressió en contorn d’ulls i boca, reafirma coll i remodela papada o doble mentó.

Segons zona / Preu a consultar


Consultar promocions especials de temporada. balneo-otoño-min balneo-hivern-min

Si necessites informació, pots trobar-nos al 93 814 09 56 o al mòbil 647 644 938, també whatsapp. O pots demanar-la a través d’aquest formulari:

NOM*: COGNOMS*: TELÈFON MÒBIL*: EMAIL*:

Accepto les condicions legals

*Camps obligatoris.

adelgazar_balneo_aqua-min

aqua_banner_horariReserves

Centre de preferències de privadesa

    Necessary

    Advertising

    Analytics

    Other