banner_embarazadas_home_cat

 

ENTRENAMENT PER EMBARASSADES

L’exercici durant l’embaràs t’ajuda a mantenir-te en forma, controlar el pes i sentir-te bé. Aquests són alguns dels beneficis més importants que pots aconseguir en els nostres grups d’entrenament específic para embarassades.

Grups reduïts de fins a deu persones on realitzar de forma segura l’exercici que necessites.

 • Evita l’excés de pes. Les dones que practiquen exercici amb regularitat durant l’embaràs guanyen menys quilos i recuperen el seu pes anterior amb major rapidesa.
 •  Evita la retenció de líquids, la inflamació i les cames pessades en l’últim trimestre.
 • Millora la postura i prevé els dolors lumbars.
 • Millora el to muscular del sòl pèlvic.
 • Aconsegueix un bon control dels diferents tipus de respiració.
 • Millora la flexibilitat i elasticitat dels teixits que intervenen en el part.
 • Facilita el part i millora la recuperació física després del part.

El millor moment per començar sol ser a partir del 3º mes. I pot durar si l’embarassada es troba bé fins a gairebé el final de l’embaràs. Aquestes pautes han de ser sempre marcades pel obstetra.

Els nostres cursos s’inicien de manera regular i estan definits en 8 sessions les quals es renoven automàticament una vegada finalitzats.

Els grups inicien amb un mínim de 4 persones i un màxim de 10. Es realitzen en franja de matí a les 11:00h i en franja de tarda a les 18:00h.

Els preus per curs de 8 sessions són de 59€ sòcies Aqua i 65€ no sòcies.

Si estàs interessada en algun dels cursos pots emplenar aquest senzill qüestionari i ens posarem en contacte amb tu.

NOM*: COGNOMS*: DATA DE NAIXEMENT*: 

Grup*:

ETS SÒCIA Aqua*: No

Quan pots començar?*:

E-mail*:

TELÈFON MÒBIL*:

Accepto les condicions legals

*Camps obligatoris.

De conformitat amb lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè resta informat i cedeix el seu consentiment exprés e inequívoc a la incorporació de les seves dades als fitxers de dades personals titularitat de Gimnàs Sama, S.L. (C/ Solicrup, 10 – 08800 Vilanova i la Geltrú). Les seves dades no seran cedides ni utilitzades per tercers. Vostè concedeix expressament el tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre-li informació comercial i promocional que considerem del seu interès per correu electrònic o per telèfon. Vostè podrà dirigir-se en qualsevol moment a Gimnàs Sama, S.L. per exercitar els seus drets d’accés, rectificació cancel·lació u oposició, mitjançant notificació escrita indicant les seves dades (nom, adreça, telèfon i DNI) i signada a l’adreça de la nostra companyia.

Centre de preferències de privadesa

  Necessary

  Advertising

  Analytics

  Other