aqua_banner_pilates_cat

Una esquena sana i flexible per fer el que més t’agradi.

A través del Mètode Authentic® Pilates Reformer Aqua reduïm de forma segura i duradora el teu dolor d’esquena.

Inscripcions Obertes. 

COLLAGE

 

 

En grups reduïts de 4 persones i sobre les originals màquines de pilates reformer Gratz, procedents de l’autèntica fàbrica de Nova York, els nostres tècnics certificats en el mètode pilates t’ajudaran de forma segura a enfortir la teva esquena.

Trobaràs grups de dilluns a divendres en horari ininterromput de 7 a 21 hores. Preu mensual 59€ o  preu especial socis aqua 53€/mes.

Si estàs interessat en reservar la teva plaça, rebre més informació o sol·licitar una sessió de prova gratuïta emplena aquest formulari, les places són limitades.

Sol·licita informació de Pilates

NOM*: COGNOMS*:

Per què t'agradaria fer pilates?*:

ETS SOCI Aqua*:   No

DATA DE NAIXEMENT*: 

E-mail*: TELÈFON MÒBIL*: Has practicat pilates abans?*:   No

Amb màquines?*:   No

En quin horari t'agradaria venir?*:

Quin dia?*:

Quan t'aniria bé començar?*:

Voldries provar una classe abans de decidir-te?*:   No

Si vols fer aquesta classe de prova, per quan t'agradaria programar-la?*:

Accepto les condicions legals

*Camps obligatoris.

De conformitat amb lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè resta informat i cedeix el seu consentiment exprés e inequívoc a la incorporació de les seves dades als fitxers de dades personals titularitat de Gimnàs Sama, S.L. (C/ Solicrup, 10 – 08800 Vilanova i la Geltrú). Les seves dades no seran cedides ni utilitzades per tercers. Vostè concedeix expressament el tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre-li informació comercial i promocional que considerem del seu interès per correu electrònic o per telèfon. Vostè podrà dirigir-se en qualsevol moment a Gimnàs Sama, S.L. per exercitar els seus drets d’accés, rectificació cancel·lació u oposició, mitjançant notificació escrita indicant les seves dades (nom, adreça, telèfon i DNI) i signada a l’adreça de la nostra companyia.

11889_1_ElautenticoMetodoPilatesSi vols conèixer el Mètode d’Authentic® Pilates et recomanem la lectura d’aquest llibre.