aqua_banner_pilates_cat

COL·LECTIU MAT TERRA

Les classes col·lectives en matt o matalàs a terra ens permet realitzar exercicis estirats evitant l’impacte o la pressió sobre les articulacions, els muscles i els teixits.

Les classes de Matt Pilates estan incloses dins l’horari d’activitats del centre i són gratuïtes. Per assistir, només cal reservar plaça prèviament amb 24h d’antelació i els grups són de màxim 17 persones. La durada de les classes és de 45min.

Reserves a recepció o al 93 814 09 56 fins a 24h abans de l’activitat. Pots consultar les hores disponibles a l’HORARI D’ACTIVITATS clica!

pilates-individual-aqua-sport-clubs-vilanova-2015

NOM*: COGNOMS*:

Per què t'agradaria fer pilates?*:

ETS SOCI Aqua*:   No

DATA DE NAIXEMENT*: 

E-mail*: TELÈFON MÒBIL*: Has practicat pilates abans?*:   No

Amb màquines?*:   No

En quin horari t'agradaria venir?*:

Quin dia?*:

Quan t'aniria bé començar?*:

Voldries provar una classe abans de decidir-te?*:   No

Si vols fer aquesta classe de prova, per quan t'agradaria programar-la?*:

Accepto les condicions legals

*Camps obligatoris.

De conformitat amb lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè resta informat i cedeix el seu consentiment exprés e inequívoc a la incorporació de les seves dades als fitxers de dades personals titularitat de Gimnàs Sama, S.L. (C/ Solicrup, 10 – 08800 Vilanova i la Geltrú). Les seves dades no seran cedides ni utilitzades per tercers. Vostè concedeix expressament el tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre-li informació comercial i promocional que considerem del seu interès per correu electrònic o per telèfon. Vostè podrà dirigir-se en qualsevol moment a Gimnàs Sama, S.L. per exercitar els seus drets d’accés, rectificació cancel·lació u oposició, mitjançant notificació escrita indicant les seves dades (nom, adreça, telèfon i DNI) i signada a l’adreça de la nostra companyia.