Logo HIFU

HIFU Facial y Corporal

Tractament que utilitza la tecnologia d’ultrasons d’alta intensitat amb efecte mecànic i tèrmic per a Tractaments Facials i Corporals.

COM FUNCIONA?

A través d’un TRANSDUCTOR es transforma el senyal elèctric delgenerador en energia mecànica, fent vibrar el medi circumdant.HIFU provoca una ona de pressió a alta freqüència, amb una penetració alta, precisa i controlada (EFECTE LUPA) sobre el teixit a diferents profunditats.  Aquestes vibracions provoquen desnaturalització proteica tèrmica i contracció.

Descarrega’t el flyer AQUÍ

Si necessites més informació i/o vols una sessió de prova, pots trobar-nos al telèfon 93 814 09 56 o al mòbil 647 644 938, també whatsapp.

O directament omplint aquesta sol·licitud d’informació:

NOM*:
COGNOMS*:
EDAT*: 
TELÈFON MÒBIL*:
E-mail*:

Zona que t'interessa tractar*:

Has fet amb anterioritat algun d'aquest tractament?*:

Tens nivells elevats de colesterol, diabetis o descompensació hormonal?*:
  No

Si vols fer una sessió de prova, per quan t'agradaria programar-la?*:

Accepto les condicions legals

*Camps obligatoris.

De conformitat amb lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè resta informat i cedeix el seu consentiment exprés e inequívoc a la incorporació de les seves dades als fitxers de dades personals titularitat de Gimnàs Sama, S.L. (C/ Solicrup, 10 – 08800 Vilanova i la Geltrú). Les seves dades no seran cedides ni utilitzades per tercers. Vostè concedeix expressament el tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre-li informació comercial i promocional que considerem del seu interès per correu electrònic o per telèfon. Vostè podrà dirigir-se en qualsevol moment a Gimnàs Sama, S.L. per exercitar els seus drets d’accés, rectificació cancel·lació u oposició, mitjançant notificació escrita indicant les seves dades (nom, adreça, telèfon i DNI) i signada a l’adreça de la nostra companyia.