ENTRENADOR PERSONAL

pt

1QUINS BENEFICIS EXTRES TÉ?

 

  1. Comoditat, flexibilitat horària.
  2. Dedicació exclusiva personalitzada.
  3. Controla, corregeix i assisteix en l’execució de cada exercici o estirament.
  4. Informes detallats sobre el progrés setmanal, quinzenal o mensual.
  5. La motivació, algú més es preocupa perquè facis exercici.

 

2QUÈ ÉS UN ENTRENADOR PERSONAL?

L’entrenador personal és un professional del fitness especialitzat en el diagnòstic, la planificació, la implementació i l’assessorament integral sobre tots els aspectes relacionats amb l’entrenament, la salud i l’estètica.

És el servei estrella del fitness!

3PERSONAL TRANING BY MAIL

T’oferim la possibilitat de gaudir d’un entrenador personal via mail. Un entrenador que t’ajuda per mail a aconseguir els teus objectius. Ideal per aquells que ja entrenen però necessiten una ajuda extra en la programació de sessions. Més informació aqua@aquasportclubs.com

4QUINS AVANTATGES TÉ FER EXERCICI FÍSIC AMB UN ENTRENADOR PERSONAL?

Un entrenador personal treballa de manera individual amb cada client, creant un tipus d’entrenament ideal per cada cas i garantint la realització del teu programa d’exercici físic, ja que l’entrenador t’acompanyarà en tot moment per aportar informació immediata sobre la bona execució dels exercicis en cada cas.

Manté un control rigorós sobre l’entrenament, la nutrició i les evolucions per que sàpigues que fas, perquè ho fas i què estàs aconseguint.

Envia’ns un e-mail amb les teves necessitats i objectius i et farem un assessorament personal gratuït: saulaparicio@aquasportclubs.com